websiderWebsider:
Å være synlig på internett er mer og mer viktig for bedrifter. Vi tilbyr derfor kunder skreddersydde nettløsninger hvor synlighet, enkelhet og profesjonell utforming er ivaretatt. Vi har alt fra små kunder med fast informativ innhold, til større kunder med interaktive løsninger og nettbutikk.

Responsivt design
I dag har tiden man bruker på surfing flyttet seg bort fra ordinær PC surfing til smarttelefonene våre. Over 50% av oss surfer nå via mobiltelefonen, og det er derfor viktig at nettsider vises riktig og informasjon kan hentes og sendes uten problemer. Vi bygger derfor alle våre nettsider i responsivt design, som betyr at nettsiden tilpasser seg den enheten du surfer fra. Din nettside vil fungere like godt på en PC, nettbrett som på telefonen.

Søkemotorer
Det er likeså viktig med synlighet som å kunne bli funnet på nettet. Vi vil at din nettside skal raskt og effektivt bli funnet når noen leter etter din bedrift eller dine tjenester. Søkemotor optimalisering bidrar med dette, og vi tilbyr tilrettelegging av dette på dine nettsider.

Ønsker du tilbud på bredbånd?     Mer info